kukkuu

...jatkaa ompelusten osalta siitä mihin aiempi blogini PIKKUPIKKURIIKKI RETROILEE jäi...

tiistai 3. syyskuuta 2013

Omppu haaremi haalarit

 Keväällä, olisko huhti-toukokuun vaihteessa tein nämä haaremi haalarit Liljalle ja olkoon nämä uuden blogini se ensimmäinen juttu!
 Edellisen blogini Pikkupikkuriikki retroilee muutin talvella yksityiseksi "albumiksi", mutta itsellä on ilmeisen kova tarve näyttää näitä ompeluksia "maailmalle", vaikka näitä nyt aika harvakseltaan ehdinkin ompelemaan...nyt pitkän harkinnan tuloksena päätin uuden blogin avata lähinnä näitä ompeluksia varten..ja niin..ehkä matkojakin...katsotaan millainen juttu tästä kehkeytyy...   =)
 Haalareiden materiaali on Norshin omppu velour, ja hieman pettynyt olin että pesun jäljiltä omput eivät niin puhtaan valkoiset olleet...
 ...mutta ei se haittaa...pesuissa ja käytössä ovat hieman kirkastuneet...
 ...ja meillä edelleen tykätään haalareista, vaikka Lilja onkin jo eskarin aloittanut...
..niin..vielä haalareista: Tehoste väriksi pinkki(tietysti kun Liljalta kysytään!!), resorit ja kaikki kantitukset myös pinkillä(myös vetoketju halkio kantitettu ympäriinsä), edessä vetoketjun alla iso "kenguru" tasku.
 Oi näistä tuli kivat..ja sellaset vähän isomman tytön haalarit(onneksi on vielä tätä jumpsuit "muotia" jotta kehtaa isommallakin haalareita käyttää).
Meillä tykätään!!!    =)

3 kommenttia:

NuppuNeula kirjoitti...

Tää on niin magee haalari! Ja tosi kiva juttu, ku perustit uuden blogin! :)

pikkupikkuriikki kirjoitti...

Kiitos NuppuNeula! =)

Anonyymi kirjoitti...

Jee! -Minttu