kukkuu

...jatkaa ompelusten osalta siitä mihin aiempi blogini PIKKUPIKKURIIKKI RETROILEE jäi...

torstai 12. syyskuuta 2013

Karuselliheppa tunika/hame

Kesäisiä muistoja viritellään tässäkin ommelluksessa......kankaan nimestä en nyt ole ollenkaan varma, mutta nimesin otsikkoon kankaan karusellihepaksi ja olkoon se nyt niin...tämä kuosihan on Leena Rengon(Pikkukiiski) suunnittelema(kuten moni muukin ihana kuosi) Lasten metsoloille, mutta itse sain tätä kangasta "nenäliinan" kokoisen palasen FB:n kangashamstereista(siis en suinkaan ilmaiseksi saanut vaan huusin kalliilla paketin pikku paloja...pienempiä kuin oletin, mutta oma moka mikä moka...)
...päätin kuitenkin laittaa kankaat käyttöön ja tyytyväinen olen kyllä tähän pikku mekkoseen...  
...kangaspalan leikkasin kolmeen osaan ja jokaisen alareunan kantitin pinkillä resorilla, jotta saisin kankaan mahdollisimman tarkkaan käytettyä, yläreunaan samaa resoria leveesti ja alareunaan vielä brodyyri nauhaa pituutta antamaan...
...napeilla kiinni olkaimet jotka askartelin "alusvaate" kuminauhasta, ideana että olkaimet ottamalla pois voi asua käyttää hameena... 
...tää itse asiassa oli Liljan lemppari tunika kesällä, aika jännä että näistä tällaisista kankaista, joista ei niin kovasti alunalkaen välitä, voi sitten tullakkin ihan tosi kivoja ja lemppareita.
Kuvat on otettu Kotkan Varissaaresta jossa olimme taas viettämässä yhtä vapaapäivää, minilomalla siis...
...ja näinhän siinä sitten kävi, että kaikesta varoittelusta huolimatta Lilja liukastui liukkaalla kalliolla ja mulahti veteen...onneksi ei sattunut...vaatteet vaan kastu ja niitä sitten kuivateltiin...   =)

8 kommenttia:

Ninnu kirjoitti...

Tosi kivan näköinen tunika, toi kangas on aikas herkku, monesti sitä katsellut sillä silmällä, mutta jäänyt haalimatta.

Katja kirjoitti...

Hih nenäliinasta mekoksi oot huippu näissä tilkusta vaatteeksi jutuissa :D

pikkupikkuriikki kirjoitti...

Kiitos Ninnu ja Katja! Kangas on todellakin aika herkku ja niin...pienestä "nenäliinastakin" saa kun vaan tekee...itseasiassa...se pakettihan tuli tosi halvaksi jos niistä jokaisesta "nenäliinasta" vaatteen saa aikaseksi... =D

TanttaRalla kirjoitti...

Onpa tosi kiva tunika :) Täytyypä pistää idea muistiin...

pikkupikkuriikki kirjoitti...

Kiitos TanttaRalla! =)

Millamari kirjoitti...

Heeei, olet tullut takaisin blogimaailmaan, mahtavaa :-) Tosi hieno tunika, varmasti jää ideana möyhimään mieleeni.

pikkupikkuriikki kirjoitti...

Kiitos Millamari! Mukava olla taas täällä ja hauska että muistit ja kiva että tulit käväisemään uudessa blogissani! =)

Elina kirjoitti...

oih, kiva kun aloit jatkaa bloggausta myös "maailmalle"... jäi kaivelemaan kun "lopetit" ja nyt sitten ihan sattumalta toisen blogin kommenteista pongasin sinut ja tokihan se piti klikata ja mitäs löysinkään... :)
Oon menossa mukana,vaikken osaa ommella mut alun alkaen tulinkin lukijaksi seuraamaan Liljan tarinaa, ihania ompeluksia teet toki ja niitäkin katselen innolla... :)