kukkuu

...jatkaa ompelusten osalta siitä mihin aiempi blogini PIKKUPIKKURIIKKI RETROILEE jäi...

keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Kesämuistoja -appelsiini tunikat-

Kesälomaa minulla itselläni ei tänä kesänä ollutkaan, mutta Liljan kanssa pyrin käymään siitä huolimatta ne "pakolliset" ja kesään kuuluvat (ja sen kesän "tekevät")pikku jutut ihan vaan vapaapäivillä ja niin vaan tuli tänäkin kesänä muumimaassa käytyä......Liljalle ja lahjaksi myös  ystävän lapselle tein samis tunikat ihanasta appelsiini joustofroteesta, kuolemaksenikaan en kyllä muista mistä tätä ihanaa kangasta tilasin(Kissankulman Katjalla tätä näin ja ihastuin ja hänen vinkistä osasin oikeasta paikasta tilata)...
...mallina ihan vaan perus liivari ilman sen kummempia kaavoja, kantitukset tein vihreällä resorilla ja molempiin mekkoihin somisteeksi eteen suunnattoman suuri nappi, jollaisia olen Kärkkäiseltä Lahdesta ostanut.
Kurkistus toivomus kaivoon...ja Nipsun taloon...
...ja halaukset muumipeikolle(ja monelle monelle muulle muumi hahmolle myös)...
...ihana oli  myös tämä tämänvuotinen reissu...kiitokset muumimaa seurasta ystäville ja kiitokset myös yö sijasta, saunasta, kestitsemisestä ja ihan kaikesta...vieläköhän jaksaa ensivuonna ekaluokkalaiset innostua muumeista?? Saa nähdä..jotenkin itsestä tuntuu että on sellanen "pienempien"lasten juttu...mutta ainakin vielä tänä vuonna tykkäsivät!   =)

2 kommenttia:

Erja kirjoitti...

Kiva kun päästään taas ihailemaan hienoja ompeluitasi!

pikkupikkuriikki kirjoitti...

On kiva taas olla "täällä"... =) ja hienoa että muistetaan!