kukkuu

...jatkaa ompelusten osalta siitä mihin aiempi blogini PIKKUPIKKURIIKKI RETROILEE jäi...

maanantai 4. marraskuuta 2013

Toppeja ja shortsileggareita matkalle

Niin on hoppua pidelly ettei ole tännekään ehtiny mitään laittamaan, eikä nyt vähään aikaan edes käymään muidenkaan blogiessa...työn täytteinen syksy takana ja nyt ollaan Liljan kanssa reissussa Thaimaassa. Täälläkin on aika mennyt kuin siivillä, syvä tarkoitukseni oli kuitenkin edes muutamalla kuvalla ja lauseella laittaa tänne tekemiäni muutamia juttuja.Itseasiassa..mullahan oli koko syksyn tarkoitus ommella jotain kivaa kesä juttua tänne mukaan, kun tuntu että kaikki topit sun muut mitä olin aatellu kesällä ommella, jäi vaan tekemättä, koko kesänhän olin myös töissä ja nyt tosiaan vasta olen kesälomalla. 
Tuntui että sama saamattomuus vaan jatkui ja jatkui ja se mitä sain ommeltua liittyi Suomen vallitsevaan ilmanalaan eli syksyyn, vasta muutamaa päivää ennen lähtöä tuli tunne että nyt ne topit sunmuut on kyllä tehtävä!!!
Päivää ennen lähtöä aamulla leikkasin eri kankaista 5 toppia ja 3 shortsileggarit ja sitä edellisenä päivänä olin jo tehnyt Liljalle haaremihousut ja muokannu aikuisten parista paidasta tunikat.
Mukaan matkalle lähti 2 tyllihametta, joista toinen on tämä lila ja joka tuntuu nyt olevan Liljan mielestä se IN väri, kaikki pitää olla lilaa. Hame on ostettu Lasten messuilta jo keväällä ja yhtä Tykkimäen reissua lukuunottamatta ei ole edes käyttöön asti päässyt ja juurikin sen takia, että tuntuu että väriin sopivia ylä(ja ala) osia ei vaan ole.
Nyt olinkin kankaita sävyyn hommannu jo pitkin syksyä, ylempien kuvien lila/valko pilkulliset sekä heppa kankaan Kärkkäiseltä Lahdesta ja alempien kuvien kivan pilkku"raita" kankaan ystävältäni Nuppuneulalta juuri paria päivää ennen lähtöä(ja siitä siis sysäys näihin ompeluihin..kiitos!)    =)    
p.s. Siitä pelkästä toppi kankaasta riitti sitten nämä leggaritkin...   =)
Kaikkien toppien olkaimiin sekä reunoihin ja myös leggareiden lahkeen suihin olen käyttänyt ns.alusvaate kuminauhaa, helppoa ja samalla ripaus romantiikkaa. Reunoja en ole edes saumurilla käynyt läpi, pelkästään vaan kaksois neulalla ommellut kuminauhan reunaan oikealle puolelle.
Tää tabletilla bloggaaminen tekee sen, että kuvat saan ladattua bloggeriin mobiili sovelluksella, mutten yrityksistä huolimatta pysty tekstiä saamaan siinä vaiheessa, vaan tekstit on kirjoitettava internetin kautta muokkaamalla, jolloin kuvat on täällä blogissa tovin ilman tekstejä...hankalaa ja ikävää mut en muutenkaan saa/osaa...
Nyt uima-altaalle yli 30 asteen paahteeseen(varjon alle) ja heipsut ja terkut täältä kaikille!!   =) 

Ei kommentteja: